Top

Gastronomisk agentvirksomhed

Vi løser enhver gastronomisk udfordring, ved at have fokus på, hvad du ønsker.

Skal I afholde et arrangment?

Læn jer tilbage og lad os hos Gastropartner sørge for, at I kommer til at nyde lækker og velsmagende mad til en attraktiv pris.

Vi kan skræddersy alle typer af arrangementer

Fordi vi hos Gastropartner har specialiseret os i at hjælpe privatpersoner og virksomheder med at opfylde deres ønsker til alle typer af arrangementer.

 

Det gælder alt fra planlægning, forhandling og afvikling, med henblik på at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dig som vores kunde.

 

Gastropartner vil revolutionere måden, hvorpå virksomheder tænker og tilgår deres arrangementer på. Vi ønsker, gennem vores ekspertise inden for restaurations- og eventbranchen, at gøre det lettere for virksomheder at skabe gode kvalitetsfyldte gastro-oplevelser til rimelige priser.

 

Vi har et indgående kendskab til branchen, og vi tager altid udgangspunkt i, hvad det er vores klienter har af behov og ønsker, fordi det sikrer, at resultatet stemmer overens med deres forestilling.

En af vores vigtigste opgaver er

at vi formidler kontakten mellem dig som kunde og de forskellige leverandører, så du ikke skal tænke på andet, end at møde op til arrangementet.

 

Vi er en gastronomisk agentvirksomhed, der til daglig arbejder for, at vores kunder opnår de bedste aftaler til en attraktiv pris, så festen, arrangementet, frokosten osv., holder sig inden for det, der er budgetteret med.

 

Vores speciale er at udvælge og håndplukke de bedste samarbejdspartnere, med henblik på at hjælpe dig med at finde netop dén restaurant, catering, lokale eller hotel, som lever op til dine ønsker.

Vores mål er

at du som kunde hos Gastropartner roligt kan læne dig tilbage og lade os stå for planlægning og eksekvering af dit arrangement.

 

Alle skal spise og drikke godt! Vi arbejder fokuseret på at skabe merværdi gennem oplevelser. Vores ønske er, at virksomheder trygt kan overlade forhandlingerne til os og blot nyde det, vi har arrangeret.

 

Det er vigtigt for os, at du er tryg gennem hele vores samarbejde, hvorfor du får tildelt en agent, som er 100 % til stede under hele processen, og som hele tiden varetager dine interesser.

 

Vi har ingen dyre konsulenthonorarer, fordi det er gratis for dig som vores klient.

Det handler om mad og mennesker

Hos Gastropartner oplever vi for øjeblikket stor vækst. Vi er derfor altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere.

Så er du en gastro-nørd med flair for salg, forhandling og afvikling, så send os en ansøgning på: [email protected]

Gastropartner er en arbejdsplads, hvor der altid er højt til loftet og plads til udvikling.

 

Vi er et team af engagerede medarbejdere, som alle brænder for mad, vin og gode oplevelser. Alle vores medarbejdere er bevidste om, at vores arbejde ikke kun handler om planlægning, men i høj grad handler om mennesker og individuelle behov.

 

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse med Gastropartner.

Daniel Busch
Stifter
Lars Lindstrøm
Salgsdirektør
Sidsel Frank
Arrangementskoordinator
Nanna Frederiksen
Marketingassistent

Skal vi ringe dig op?

Ring mig op

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Gastropartner er din sikkerhed for at få det maksimale ud af dit budget og samtidig skabe en unik og særlig oplevelse for dig og dine gæster.

Beskriv dit arrangement, så fyldestgørende som muligt, så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud.

Hjælp