Velsmagende gourmetmad til en attraktiv pris

Det er blevet mere og mere udbredt, at privatpersoner, virksomheder eller personaleforeninger tilbyder deres medlemmer en gourmetoplevelse udover det sædvanlige.

Det skaber muligheden for at opleve en helt speciel aften, hvor det hele handler om at nyde god og velsmagende mad på nogle af de bedste restauranter. I nogle tilfælde kan udfordringen være at vælge mellem de mange gode restauranter – det er her, vi kan hjælpe.

 

Et bredt netværk af samarbejdspartnere

Hos Gastropartner har vi indgået et samarbejde med landets bedste Michelin-restauranter, som gør det muligt for os at sammensætte og forhandle specielle menuer, som passer til jeres behov og ønsker.

I skal ikke gøre andet, end at fortælle, hvis I har ønsker og jeres budget, fordi vi klarer resten, så I bare skal møde op og nyde aftenen.

Vi kan dermed skabe en helt unik og anderledes gastronomisk oplevelse på de restauranter, som af mange bliver fravalgt på baggrund af den høje pris. Vi formidler kontakten mellem dig og leverandøren, samt vi tager os af forhandlingen, så du opnår den bedste aftale, der matcher din forventning og budget.