Fejr året, der gik med en skræddersyet julefrokost

Julefrokost er ofte et af årets højdepunkter, fordi virksomhederne benytter højtiden til at fejre året, der gik og takke medarbejderne for indsatsen gennem året.

Hos Gastropartner mener vi, at maden udgør en stor del af hele arrangementet, hvorfor det er altafgørende, at I får en gastronomisk oplevelse, I ikke glemmer.

Nyd den traditionelle julefrokostmenu eller prøv nyfortolket gastronomi

Det har ikke betydning, om I ønsker en traditionel julefrokost-menu med hjemmekrydrede sild og lækre, sprøde fiskefileter, eller om I er mere til en mere moderne udgave med en food truck og eksperimenterende gastronomi. Uanset hvilken type mad I foretrækker, så sikrer vi, at det hele er af høj kvalitet, og at det er forhandlet til den bedste pris, som matcher budgettet.

Vores grundige kendskab til branchen og mere end 40 års erfaring gør det muligt for din virksomhed at bruge os til at planlægge og forhandle en uforglemmelig julefrokost. Vi sikrer, at du opnår den billigste pris, fordi vi indhenter et tilbud på en samlet aftale, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.